Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    TAVUKLU KARNABAHAR

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : TAVUKLU KARNABAHAR Simarik
    Puanlar : 11825
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    TAVUKLU KARNABAHAR Empty TAVUKLU KARNABAHAR

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 16:28

    TAVUKLU KARNABAHAR
    TAVUKLU KARNABAHAR Tbk

    TAVUKLU KARNABAHAR:
    1 karnabahar

    Sosu için:
    1 çorba k. un
    2 su b. süt
    muskat
    tuz, karabibar
    sıvıyağ
    Üzeri için:
    1 tavuk göğsü
    1 soğan
    1 diş sarımsak
    1 kase mantar
    tuz, karabiber
    zeytinyağı
    kaşar p. rendesi
    HAZIRLANIŞI:
    Karnıbaharlarımızı sıcak suda haşlayıp süzelim.
    fırın tepsisinin altına bıçakla küçülterek yerleştirelim.
    diğer tarafta sıvıyağda unu kavurup üzerine süt,muskat
    tuz ve karabiber ilave derek hazırladığımız akıcı kıvamdaki
    beşamel sosu gezdirelim. başka bir tavada sıvıyağda soğan
    ve sarımsağı soteleyelim. üzerine önce tavuk etlerini minik
    doğrayarak alalım. o da sotelendikten sonra doğranmış
    mantarları ekleyelim. mantarlar da piştikten sonra beşamel
    sosun üzerine boşaltalım. en son kaşar peyniri rendesi
    serpip 180 derecelik fırında kaşarlar eriyip üzeri kızarana
    kadar pişirelim. lokum gibi pişen karnıbaharlar parmakları
    bile yedirebilecek lezzette..

      Similar topics

      -

      Forum Saati Paz 28 Nis. 2024, 14:40