Teşekkürler Oktay Usta
Giriş yap
En son konular
» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
Istatistikler
Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu
Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com
Arama
TAGS
HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız
En bakılan konular
oktay usta ve yemekleri
nerimanuykız- 1
- Mesaj Sayısı : 2
Ruh Haliniz :
Puanlar : 11640
Kayıt tarihi : 12/04/08
- Post n°1
oktay usta ve yemekleri
nerimanuykız- 1
- Mesaj Sayısı : 2
Ruh Haliniz :
Puanlar : 11640
Kayıt tarihi : 12/04/08
- Post n°2
oktay ve yemekleri
sayın oktay usta öncelikle başarılarınızın devamı nı ALLAH tan diliyorum bu siteyi süper diyorum başka birşey demiyorum !BU SİTEDEKİ TARİFLERİ YENİ SİTENİZE TAŞİYACAKMISINIZ .taşımanızı ısrarla istiyor ve rica ediyorum yok taşımıyacaksanız bu site duracakmı ?tarifler süper çocuklarım için sütlü ve çilekli ve çeşit artırılabilir dondurma tarifleri bekliyorum sizden şi mdiden teşekkür ederim hayırlı sabahlar
elif erb- Misafir
- Post n°3
dogum günü pastası
Çok güzel yemek yapıyor.Ben Elif oktay ustayıçok beyeniyorum.Ben 5b ye gidiyorumokulum taşındı onun içim ulu batlı hasan i.ö.o gidiyorum :heart:hayranın olan benim için birşey parsan sevinirim benim adımı vermeden ulubatlı hasan i.ö.o.bir pasta istiyorum ama kimseye söyle medem beyzaya veri ama banada söylemeyi dikkat çekeriz sakına kimseye banada söylemeyin
en iyi ustasınaelif
en iyi ustasınaelif
şule0609- Misafir
- Post n°4
tarif
[1 adet kuzu budu veya 4 ad tavuk budu veya hindi budu.
1 ad kuru soğan.
2 ad portakalın kabuğu .(beyazları alınıp çöp gibi doğranmış)
1 paket tane karanfil
10 ad sarımsak (boyuna dörde bölünmüş)
tuz,karabiber.
1 corba kaşığı domates salçası.
sıvı yağ
soğan rendesi, tuz ,karabiber karıştırılıp etlerin her tarafına sürülür.torbaya konup tercihan 1 gece bekletilir. üzerindeki soğanlar elle sıyrılıp sıvri bıçak ucuyla etin üzerinde sık sık delikler acılır. her deliğe1 portakal kabuğu,1karanfil 1sarımsak sokulur. tençerede yağ kızdırılıp etin her tarafı kızartılır.aynı yağda salca cevrilir et ve sıc ak su ilave edilerek suyunu cekip yağına kalana kadar pişirilir.(ben düdüklü tenceredede pişiriyorum, sonradan suyunu çektirmek gerekiyor.)
1 ad kuru soğan.
2 ad portakalın kabuğu .(beyazları alınıp çöp gibi doğranmış)
1 paket tane karanfil
10 ad sarımsak (boyuna dörde bölünmüş)
tuz,karabiber.
1 corba kaşığı domates salçası.
sıvı yağ
soğan rendesi, tuz ,karabiber karıştırılıp etlerin her tarafına sürülür.torbaya konup tercihan 1 gece bekletilir. üzerindeki soğanlar elle sıyrılıp sıvri bıçak ucuyla etin üzerinde sık sık delikler acılır. her deliğe1 portakal kabuğu,1karanfil 1sarımsak sokulur. tençerede yağ kızdırılıp etin her tarafı kızartılır.aynı yağda salca cevrilir et ve sıc ak su ilave edilerek suyunu cekip yağına kalana kadar pişirilir.(ben düdüklü tenceredede pişiriyorum, sonradan suyunu çektirmek gerekiyor.)