Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    oktay usta ve yemekleri

    avatar
    nerimanuykız
    1
    1


    Mesaj Sayısı : 2
    Ruh Haliniz : oktay usta ve yemekleri Alkollu
    Puanlar : 11640
    Kayıt tarihi : 12/04/08

    oktay usta ve yemekleri Empty oktay usta ve yemekleri

    Mesaj  nerimanuykız Paz 13 Nis. 2008, 09:29

    Teşekkürler Oktay Usta
    avatar
    nerimanuykız
    1
    1


    Mesaj Sayısı : 2
    Ruh Haliniz : oktay usta ve yemekleri Alkollu
    Puanlar : 11640
    Kayıt tarihi : 12/04/08

    oktay usta ve yemekleri Empty oktay ve yemekleri

    Mesaj  nerimanuykız Paz 13 Nis. 2008, 09:50

    sayın oktay usta öncelikle başarılarınızın devamı nı ALLAH tan diliyorum bu siteyi süper diyorum başka birşey demiyorum !BU SİTEDEKİ TARİFLERİ YENİ SİTENİZE TAŞİYACAKMISINIZ .taşımanızı ısrarla istiyor ve rica ediyorum yok taşımıyacaksanız bu site duracakmı ?tarifler süper çocuklarım için sütlü ve çilekli ve çeşit artırılabilir dondurma tarifleri bekliyorum sizden şi mdiden teşekkür ederim hayırlı sabahlar
    Anonymous
    elif erb
    Misafir


    oktay usta ve yemekleri Empty dogum günü pastası

    Mesaj  elif erb Paz 11 Mayıs 2008, 19:01

    Çok güzel yemek yapıyor.Ben Elif oktay ustayıçok beyeniyorum.Ben 5b ye gidiyorumokulum taşındı onun içim ulu batlı hasan i.ö.o gidiyorum :heart:hayranın olan benim için birşey parsan sevinirim benim adımı vermeden ulubatlı hasan i.ö.o.bir pasta istiyorum ama kimseye söyle medem beyzaya veri ama banada söylemeyi dikkat çekeriz sakına kimseye banada söylemeyin
    en iyi ustasınaelif
    Anonymous
    şule0609
    Misafir


    oktay usta ve yemekleri Empty tarif

    Mesaj  şule0609 Perş. 12 Haz. 2008, 12:28

    [1 adet kuzu budu veya 4 ad tavuk budu veya hindi budu.
    1 ad kuru soğan.
    2 ad portakalın kabuğu .(beyazları alınıp çöp gibi doğranmış)
    1 paket tane karanfil
    10 ad sarımsak (boyuna dörde bölünmüş)
    tuz,karabiber.
    1 corba kaşığı domates salçası.
    sıvı yağ



    soğan rendesi, tuz ,karabiber karıştırılıp etlerin her tarafına sürülür.torbaya konup tercihan 1 gece bekletilir. üzerindeki soğanlar elle sıyrılıp sıvri bıçak ucuyla etin üzerinde sık sık delikler acılır. her deliğe1 portakal kabuğu,1karanfil 1sarımsak sokulur. tençerede yağ kızdırılıp etin her tarafı kızartılır.aynı yağda salca cevrilir et ve sıc ak su ilave edilerek suyunu cekip yağına kalana kadar pişirilir.(ben düdüklü tenceredede pişiriyorum, sonradan suyunu çektirmek gerekiyor.)

      Similar topics

      -

      Forum Saati Salı 19 Mart 2024, 07:07