Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI Simarik
    Puanlar : 11821
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI Empty HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI

    Mesaj  Oktay Usta Paz 06 Nis. 2008, 17:54

    HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI


    HİNDİSTAN CEVİZLİ ADANA HALKASI Hnds.hlk

    2,5 su b. un
    2 su b. su
    50 gr margarin
    3 veya 4 yumurta
    1 tatlı k. tozşeker
    1 çay k. tuz
    1 çorba k. irmik
    1 çorba k. hindistan cevizi
    1 çorba k. nişasta
    şerbeti için:
    3,5 su b. tozşeker
    2,5 su b. su
    1 dilim limon
    üzeri için:
    hindistan cevizi
    kızartmak için:
    sıvıyağ
    HAZIRLANIŞI:
    Tencereye suyu ve margarini alıp kaynatın.

    İçine tuzu ve şekeri de ekleyin.Daha
    sonra üzerine unu alıp tahta kaşıkla karıştırarak
    pişirin. Hamur toplanınca altını kapatıp soğumaya
    bırakın. Soğuyunca tek tek yumurtaları kırarak karıştırın.
    En son nişastayı,irmiği ve hindistan cevizini ekleyin.
    Hamur hazırlanınca krema torbasına doldurun.Elinizi
    sıvıyağ ile yağlayın.Elinizin içine torba ile hamuru halka
    şeklinde sıkıp soğuk yağa atın. Tavanız dolunca altını
    yakıp tatlılarınız altın sarısı olana dek kızartın.Daha önceden
    hazırlayıp soğuttuğunuz şerbetin içine atıp 5 dakika şerbeti
    emmesini sağlayın. Daha sonra yumuşamasına fırsat vermeden
    içinden çıkartıp üzerine hindistan cevizi serperek ılık servis yapın.
    Tatlımız bir müddet sonra yumuşayacağı için hemen tüketilmesini
    tavsiye ediyoruz. uzun zaman akıldan ve damaktan çıkmayacak bir
    lezzet..İkinci kez tatlıyı kızartmak istedigimiz zaman yağı soğutup

    kullanmak gerekecek..

      Similar topics

      -

      Forum Saati Cuma 26 Nis. 2024, 13:36