Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Sebzeli Enginar

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 6980
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Sebzeli Enginar

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 19:19


    Malzemeler

    8 adet enginar

    2 adet patates

    2 adet havuç

    1 yemek kaşığı un

    1 bardak zeytinyağı

    10 adet arpacık soğan

    8 adet şeker

    2 adet limonun suyu

    4 bardak su

    Dereotu

    Tuz


    Yemeğin Tarifi

    Patatesleri ve havuçları istediğiniz biçimde şekillendirin. Arpacık soğanları soyun.

    Limonları sıkıp, yarısından limonlu su yapın. Temizlediğiniz enginarları bu suda bekletin.

    Bir tencerede un ile zeytinyağını 2 dakika karıştırın. İçine
    patatesleri, havucu, arpacık soğanları, şekeri, kalan limon suyunu ve
    tuzu atın. 4 bardak su ilave edin. Kaynayınca, enginarları limonlu
    sudan çıkarın. Sapları yukarı gelecek şekilde tencereye yerleştirin.
    Tencerenin ağzını tabakla kapatın. Kısık ateşte 60 dakika pişirin.

    Enginarların soğumasını bekleyin. Servis tabağına sapları alta
    gelecek şekilde yerleştirin. Kenarlarına ve üstüne sebzelerinden koyun.
    Dereotuyla süsleyerek, servis yapın.

      Forum Saati C.tesi 23 Eyl. 2017, 14:00