Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    AĞZI AÇIK POĞAÇA

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : AĞZI AÇIK POĞAÇA Simarik
    Puanlar : 11823
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    AĞZI AÇIK POĞAÇA Empty AĞZI AÇIK POĞAÇA

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 19:01

    AĞZI AÇIK POĞAÇA
    AĞZI AÇIK POĞAÇA Agz.ac.pgc

    MALZEMELER:

    150 gr. margarin
    1 çay b.sıvıyağ
    1 çay b. yoğurt
    1 çay k. mahlep
    1 çay k.tuz
    1 p. kabartma tozu
    1 yumurta sarısı
    alabildiği kadar un
    içi için:
    2 patates
    100 gr peynir
    1 tutam maydanoz
    3 sap yeşil soğan
    1 yumurta akı
    tuz,karabiber
    HAZIRLANIŞI:
    Önce karıştırma kabına yumuşatılmış

    margarini sıvıyağı,mahlepi ve yoğurdu

    alın. elinizle iyice karıştırdıktan sonra

    üzerine tuz,kabartma tozu ve alabildiği

    kadar un ilave ederek yumuşak kıvamda
    bir poğaça hamuru elde edin.İçi için

    patatesleri ezin.içine yumurta akını,peyniri,

    doğranmış maydanoz ve soğanı,tuz ve

    karabiberi ekleyin. Hamurdan elinizle
    parçalar kopartıp açın.Ortasına içten

    koyup küçük bir pide şeklinde kapatın.

    Tüm hamurlara aynı işlemi uyguladıktan

    sonra kenarlarına 1 yumurtanın sarısını
    sürün.isterseniz çörek otu da serpebilirsiniz.

    180 derecede kızarana kadar pişirin.ilk

    sıcaklığı çıktıktan sonra ikram edin. ağızda
    dağılan nefis bir hamur işi..

      Similar topics

      -

      Forum Saati C.tesi 27 Nis. 2024, 04:36