Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    ISIRGANLI KATMER

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7146
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours ISIRGANLI KATMER

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 18:48

    ISIRGANLI KATMER


    4 su b. un
    yarım p. yaşmaya
    yarım çay b. sıvıyağ
    1 tatlı k. tuz
    su

    İç harcı için:
    1 demet ısırgan otu
    1 soğan
    1 kase lor
    100 gr dil peyniri
    1 yumurta
    tuz, kaarbiber
    Üzeri için:
    tereyağı
    HAZIRLANIŞI:
    Un,yaşmaya,sıvıyağ,tuz ve ılık su ile kulak memesi
    kıvamında hamuru hazırlayıp mayalanmaya bırakın.
    bu arada iç harcı için ısırgan otlarını doğrayın. içine
    doğranmış soğanı,lor peynirini,dil peynirini,yumurtaya
    tuz ve karabiberi ekleyin. yarım saat dinlendikten sonra
    hamuru merdane ile açabildiğiniz kadar ince açın. üzerine
    biraz sıvıyağ gezdirin. ısırganlı harcı heryerine gelecek
    şekilde serpin. hamuru rulo yapıp biraz daha esnetin.
    daha sonra kendi etrafında dolayarak 5 tane katmer
    hazırlayın. her yumağı merdane ile katmer büyüklüğünde
    açıp teflon tavada pişirin. sıcakken üzerine yumuşamış
    tereyağı sürüp dilimleyin. enfes bir katmer. bir katmer
    hem bu kadar lezzetli hem de besleyici ancak bu
    kadar olur...

      Forum Saati Cuma 15 Ara. 2017, 07:27