Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    TAVUK ŞNİTZEL

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours TAVUK ŞNİTZEL

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 16:36

    TAVUK ŞNİTZEL


    MALZEMELER:

    1 tavuk gögsü
    1 çay b. süt
    1 çay b.soda
    tuz,karabiber
    panelemek için:
    un
    galeta unu
    garnitürü için:
    brokoli
    karnıbahar
    sosu için:
    1 çorba k. tereyağı
    1 tatlı k. hardal
    yarım limon
    1 su b. krema
    tuz
    HAZIRLANIŞI:
    Tavuk gögüs etini ince ince kesip fileto

    haline getirin. Bir kapta sütü, sodayı,

    tuz ve karabiberi karıştırıp etleri içine

    yatırıp en az 1 saat bekletin. Daha sonra

    etleri bu sostan çıkartıp önce una daha

    sonra yumurtaya daha sonra da galeta
    ununa bulayıp yağda kızartın.Yanına

    brokoli ve karnıbaharları haşlayın veya

    buharda pişirin. Sosu için kremayı kaynatın.

    İçine hardal ve tereyağını ekleyin. Son

    olarak limon ve tuz ekleyip sebzelerin

    üzerine dökün.Sebzelerin kenarına da

    kızarmış tavuk etlerini dizerek sıcak servis
    yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:28