Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Acem Pilavı - Yemek Tarifi

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Acem Pilavı - Yemek Tarifi

    Mesaj  Oktay Usta Bir Paz 25 Tem. 2010, 20:21

    Malzemeler
    2 su bardağı Pilavlık Pirinç
    200 gr Yağ
    300 gr Kuşbaşı
    Koyun Eti
    4 su bardağı Su ya da Et Suyu
    2 adet Kuru Soğan
    Tuz,
    isteğe bağlı Baharatlar
    Bu tarifi tavuk eti ile de
    yapabilirsiniz.
    Pirinç ılık, tuzlu suya konur ve bekletilir.


    Hazırlanışı
    Koyun eti yağda kavrulur. Soğanlar da ayrı
    bir yerde kavrulur. Her ikisi
    birlikte pilavın pişirileceği tencerenin dibine dizilir. Arzu edilirse,
    dolma
    fıstığı, kuş üzümü, tarçın, kakule
    eklenebilir. Hepsinin üstüne pirinçler konur. Tuz ve Su
    ilave edilir. Kapağın kenarları, buharın çıkmasını önlemek için hamurla
    kapatılır. Piştikten sonra üstüne 1-2 kaşık katı yağ konur.
    Bir tepsiye
    ters yüz edilir.

    Acem Pilavı yemeği, Acem Pilavı nasıl yapılır, Acem Pilavı resimli tarifi, Acem Pilavı oktay usta, Acem Pilavı yemekleri tarifi

      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:28