Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    İslim Kebabı

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours İslim Kebabı

    Mesaj  Oktay Usta Bir Cuma 02 Mayıs 2008, 20:02

    İslim Kebabı




    Malzemeler:

    • 500 gr. kuşbaşı et
    • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
    • 2 soğan
    • 2 domates (salçada tercih edilebilir)
    • 4 adet patlıcan
    • 1 Su Bardagi Su
    • tuz
    • 1 adet domates
    • patlıcanları kızartmak için sıvı yağ
    Hazırlanışı:


    • Tencereye
      2 çorba kasığı sıvıyağı alıyoruz.Sogani rendeliyoruz ve tencereye
      alarak biraz pembeleştikten sonra eti ilave ediyoruz ve 5 dakika ateşin
      üzerinde çeviriyoruz.
    • 2 adet domatesi dograyip tuz ve suyuda tencereye ilave ederek etleri pişiriyoruz.. pisince suyunu süzüp ayri bir kaba alıyoruz..
    • Dilimlenmiş patlicanlari tuzlayip 15 dakika kadar suda beklettikten sonra kuruluyoruz...
    • Bir tavaya biraz yağ koyarak patlicanlari kizartıyoruz..
    • Kızaran patlıcanları bir komposto kasesinin üzerine 1 adet uzunlamasına 1 adet enlemesine yerleştiriyoruz
    • Patlıcanların üzerine suyu süzülmüş etten biraz koyuyoruz ve pohça gibi patlıcanları üst üste gelecek şekilde birleştiriyoruz.
    • Fırın tepsisine dizdiğimiz patlıcanların üzerlerine (1 domatesi 4 parçaya bölüyoruz) domates koyarak kürdanla tutturuyoruz.
    • Eti pişirdiginiz suyu üzerine gezdirdikten sonra önceden isitilmis 200 dereceli firinda 10 dakika pisirip servis yapıyoruz...

      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:29