Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    Beyaz Tava Ekmeği

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : Beyaz Tava Ekmeği Simarik
    Puanlar : 11823
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    Beyaz Tava Ekmeği Empty Beyaz Tava Ekmeği

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 18:43

    Malzemeler :


    � 2,5 su bardağı un

    � 1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde yaş maya

    � 2 adet kesme şeker

    � 1 tutam tuz

    � Yeteri kadar çörek otu

    � Yarım yumurta

    � 1 çay bardağı zeytinyağı

    � 1 su bardağı süt

    � 1 kibrit kutusu büyüklüğünde margarin

    Hazırlanışı :


    Unun
    ortasını açın. Mayayı elle parçalayarak una ekleyin. Sütü ısıtıp kesme
    şekeri ekleyin. Hamurun ortasına dökün. Tuzunu kenarlara gelecek
    şekilde serpin. Zeytinyağı ve biraz margarin koyun.

    Hafif hafif alttan üste gelecek şekilde yoğurun. Fazla katı olmayan bir
    hamur elde edin. Sıcak bir ortamda 45 dakika üzeri örtülü bir şekilde
    mayalandırın.Kalıbı hafifçe yağlayın. Kalıpta 15 dakika daha
    dinlendirin. Üzerine yumurtanın yarısını sürüp çörek otunu serpin. 200
    derecedeki ısıtılmıi bir fırında pişirin.

      Forum Saati C.tesi 27 Nis. 2024, 05:52