Malzemeler :
Yıkayıp
kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin.
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bütün halinde kavanoza yerleştirin.
Sarmısakları, tuzu ve sirkeyi iyice karıştırıp biberlerin üzerine
dökün. Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
- 1 kg salçalık kırmızı biber
- 1 su bardağı üzüm sirkesi
- 10 diş sarmısak
- kaya tuzu
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yıkayıp
kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin.
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bütün halinde kavanoza yerleştirin.
Sarmısakları, tuzu ve sirkeyi iyice karıştırıp biberlerin üzerine
dökün. Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.