Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    TAZE ENGİNAR DOLMASI

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : TAZE ENGİNAR DOLMASI Simarik
    Puanlar : 11869
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    TAZE ENGİNAR DOLMASI Empty TAZE ENGİNAR DOLMASI

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 16:27

    TAZE ENGİNAR DOLMASI
    TAZE ENGİNAR DOLMASI Kereviz-yap-c
    TAZE ENGİNAR DOLMASI:
    4 enginar
    150 gr. kıyma
    3 çorba k. pirinç
    1 soğan
    1 domates
    2 çorba k. salça
    1 tutam maydanoz
    mısırözü yağı
    tuz, karabiber
    nane
    su
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabına pirinci,150 gr.kıymayı
    salçayı ve ince kesilmiş maydonozu
    ilave edip karıştırın.
    Tencereye sıvıyağı alıp üzerine 1 çorba
    kaşığı salçayı ekleyin.
    Üzerine bir miktar su ilave ederek bir sos
    elde edin.
    Enginarların içlerini temizleyip iç harçtan
    ilave edin.Üzerine 1 dilim domates ile kapatın.
    Tencereye enginarları yerleştirin.Üzerine yağlı
    kağıt ile kapatıp taze enginar dolmasını pişirin.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi 20 Mayıs 2024, 22:34