Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI Simarik
    Puanlar : 11869
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI Empty GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 16:35

    GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI
    GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI Gp-kc



    GÖKKUŞAĞI PİLAVLI KRALİÇE TACI:
    750 gr. kuzu pirzola

    Pilavı için:
    4 su b. pirinç
    1 çorba k. tereyağı
    1 su b. kemik suyu
    mısırözü yağı

    1 demet yeşil soğan
    1 tutam dereotu
    1 tutam maydanoz

    1 havuç
    safran

    1 çorba k. domates salçası
    1 domates

    HAZIRLANIŞI:
    Kuzu pirzolayı bütün olarak kıvırıp taç şekli verin.
    Kürdanlarla tutturun.Üzerine tuz ve karabiber
    ekleyip fırında nar gibi pişirin. Diğer tarafta sade
    beyaz bir pilav pişirin. Pişen pilavı 4 e ayırın. 1.kısmına
    ince kıyılmış yeşil soğan,dereotu ve maydanoz karıştırın.2.kısmına
    domates ve domates salçasını pişirerek karıştırın. 2.kısmına
    sotelediğiniz rende havuç ve safran karışımını karıştırın.
    4. kısmı beyaz kalsın.daha sonra ortası boş bir kek kalıbına
    yanyana renkler gelecek şekilde bastırıp ters çevirin. fırından
    çıkan pirzolayla servis yapın. bu servis uzun zaman akıllarda
    kalacak.

      Forum Saati Ptsi 20 Mayıs 2024, 21:44