Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    Vezir parmağı tarifi

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : Vezir parmağı tarifi Simarik
    Puanlar : 11849
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    Vezir parmağı tarifi Empty Vezir parmağı tarifi

    Mesaj  Oktay Usta Ptsi 08 Kas. 2010, 16:55

    Vezir parmağı tarifi Vez-par
    VEZİR PARMAĞI:
    2 su b. su
    50 gr. margarin
    1 tatlı k. tozşeker
    1 çay k. tuz
    2,5 su b. un
    3- 4 yumurta
    1 çorba k. nişasta
    Kızartmak için:
    sıvıyağŞerbeti için:
    3,5 su b. tozşeker
    2,5 su b. su
    1 dilim limon
    HAZIRLANIŞI:
    Tencereye 2 su bardağı suyu alın.
    Üzerine margarin,toz şeker,tuz ilave edip
    susyun kaynamasını sağlayın.
    Su kaynadıktan sonra üzerine 2.5 su bardağı unu ekleyin.
    Devamlı karıştırarak 3 yada 4 dakika pişirin.
    Ocaktan aldıktan sonra üzerine üzerine tek tek yumurtaları
    kırarak devamlı karıştırın.
    En son üzerine 1 çorba kaşığı nişasta ekleyin.
    Hamurdan vezir parmağı şeklini verin.Soğuk sıvıyağa alın.
    Vezir parmağını kızartın.
    Şerbeti için tencereye toz şekeri ve susyu alıp
    kaynatın.
    Vezir parmaklarını servis tabağına alıp üzerine şerbeti dökün.

    Vezir parmağı tarifi, Vezir parmağı tarifi nedir, Vezir parmağı tarifi tatlısı, Vezir parmağı tarifi hazırlanışı, Vezir parmağı tarifi malzemeleri

      Forum Saati Cuma 10 Mayıs 2024, 05:50