Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    Kabune oktay usta yemek tarifleri

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : Kabune oktay usta yemek tarifleri Simarik
    Puanlar : 11849
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    Kabune oktay usta yemek tarifleri Empty Kabune oktay usta yemek tarifleri

    Mesaj  Oktay Usta Çarş. 03 Ara. 2008, 16:53

    Kabune oktay usta yemek tarifleri 1184176838
    MALZEMELER:
    -2 su bardağı pirinç
    -400 gr. koyun kuşbaşı et
    -5 çorba kaşığı sıvı yağ
    -2 adet soğan
    -1 çarliston biber
    -Tuz, karabiber
    YAPILIŞI:
    1- Pirinç ayıklanıp yıkanır. Ilık tuzlu suda 20 dakika bırakılır.
    2- 4 bardak su tencerede kaynatılır. Etler suya bırakılarak haşlanır. Tuz, karabiber atılır.
    3- Soğuduktan sonra etler suyundan alınır ve lifleri boyunca parçalara ayrılır.
    4- Soğanlar küçük doğranıp az miktar tuz ve karabiberle ovulur.
    Doğranmış biberle karıştırılıp tencerenin dibine yayılır.
    5- Üzerine suyundan süzülmüş pirinç konur. Pirincin üzerine de
    didiklenmiş etler yerleştirilir.
    6- Tuz, karabiber serpilir. Kaşık kaşık sıvı yağ gezdirilir. Kaşığın
    tersi ile bastırılıp düzeltilir. Üzerine porselen bir tabak kapatılır.
    7- Tencerenin kenarından 3 bardak sıcak et suyu konur. Kaynadıktan
    sonra ateş azaltılarak pirinçler suyunu çekinceye kadar pişirilir.
    8- 20 dakika kadar kendi buharı ile demlendirilir. Soğan, pirinç ve etler birbirine karıştırılmadan servis yapılır.
    Not: Kabune’yi koyun eti yerine, tavuk göğüs eti ile de yapabilirsiniz.

      Forum Saati Cuma 10 Mayıs 2024, 11:49