Malzemeler
| |
Hazirlanmasi Önce fırınınızı 220 dereceye getirin. Fırın tepsinize bir yağlı kağıt serin ve bir tatlı kaşığı yağ ile yağlayın. Kalan yağın yarısını, suyu ve tuzu büyük bir tencereye koyun ve kaynatın.Tencereyi ateşten alıp unu katarak karıştırın. Tencereyi tekrar ateşe koyup sürekli karıştırarak, karışım hamur kıvamına gelip tencerenin kenarlarından kolay ayrılır hale gelene kadar pişirin.Tencereyi tekrar ateşten alıp yumurtaları teker teker katın. Rendelenmiş peynirden 2 çorba kaşığını ayırıp kalanını tencereye ekleyin ve karıştırın. Karışımdan tepeleme dolu çorba kaşıkları alıp yağlanmış kağıdın üzerine dökün. Ayırdığınız 2 çorba kaşığı peyniri üzerlerine serpip fırına sürün. 40 dakika kadar kabarıp altın sarısı renk alana kadar pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın. |
Giriş yap
En son konular
» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
Istatistikler
Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu
Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com
Arama
TAGS
HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız
En bakılan konular
Gujer ( Fransız Mutfağından)
Oktay Usta- Admin
- Mesaj Sayısı : 438
Yaş : 56
Nerden : İstanbul
Ruh Haliniz :
Puanlar : 11855
Kayıt tarihi : 06/04/08
- Post n°1