Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    MİNİK FRANCALA

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : MİNİK FRANCALA Simarik
    Puanlar : 11869
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    MİNİK FRANCALA Empty MİNİK FRANCALA

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 18:46

    MİNİK FRANCALA

    MİNİK FRANCALA Mnk.frncl

    MALZEMELER:

    3 su b.un
    1 p.kuru maya
    1 çorba k.toz şeker
    1 tatlı k.tuz
    aldığı kadar su
    çedene
    keten tohumu
    anason
    üzeri için:
    yulaf ezmesi
    HAZRILANIŞI:
    Karıştırma kabına 3 su bardağı unu alın üzerine tuz ve şekeri ilave edin.
    ortasını havuz şeklinde açın.maya koyun ve ılık su ile karıştırın.içine
    çedene, keten tohumu ve anason koyarak hamuru yoğurun. hamuru
    bezelere ayırın. ortası tombul kenarları ince olacak şekilde şekil verin.
    daha sonra hamuru önce suya sonra yulaf ezmesine batırarak
    yağlanmış tepsiye alın. tepsi mayası gelene kadar bekletin.200 derecelik
    fırında pişirin.

      Forum Saati Ptsi 20 Mayıs 2024, 22:09