Biber Tursusu
Malzemeler :
Yıkanmış biberleri turşu kavanozuna güzelce yerleştirin.
Kabukları
soyulmuş sarmısakları, üzüm sirkesini ve tuzu karıştırın. Kavonozun
alabileceği kadar su ilave edip biberlerin üzerine dökün. Kereviz ve
maydanoz yapraklarını yerleştirdikten sonra kavanozun kapağını sıkıca
kapatın (iki hafta yeterlidir ).
Malzemeler :
- 500 gr acı küçük biber
- 10 diş sarmısak
- 1, su bardağı üzüm sirkesi
- 5 Adet kereviz yaprağ
- 5 dal maydanoz
- Kaya tuzu
- Alabildiği kadar su
Yıkanmış biberleri turşu kavanozuna güzelce yerleştirin.
Kabukları
soyulmuş sarmısakları, üzüm sirkesini ve tuzu karıştırın. Kavonozun
alabileceği kadar su ilave edip biberlerin üzerine dökün. Kereviz ve
maydanoz yapraklarını yerleştirdikten sonra kavanozun kapağını sıkıca
kapatın (iki hafta yeterlidir ).