Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    PIRASA BÖREĞİ

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : PIRASA BÖREĞİ Simarik
    Puanlar : 11855
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    PIRASA BÖREĞİ Empty PIRASA BÖREĞİ

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 17:02

    PIRASA BÖREĞİ
    MALZEMELER:

    1 kg.pırasa
    2 çorba k.salça
    100 gr.tulum peyniri
    zeytinyağı
    tuz,karabiber
    hamuru için:
    500 gr.un
    su
    sıvıyağ
    tuz
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabına un, maya ve tuz alınır.tuzu ilave edilerek alabildiği kadar ılık su
    ile kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlanır.diğer taraftan pırasalar önce
    ortadan kesilip daha sonra küçük küçük doğranır.yağda sotelenmeye alınır.
    Üzerine salça, tuz ve karabiber eklenir. Hamur tepsiden taşacak büyüklükte
    açılır ve tepsiden kenarları taşacak şekilde konur.sotelenen pırasalar hamurun
    üzerine yayılır. tulum peyniri de rendelerek serpildikten sonra hamurun kenarları
    kıvrılarak yağlanır. 180 derecelik fırında pişirilir.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi 13 Mayıs 2024, 15:44