Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    AVCI BÖREĞİ

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7464
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours AVCI BÖREĞİ

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 16:54

    AVCI BÖREĞİ


    AVCI BÖREĞİ:
    2 yufka
    200 gr. kıyma
    1 soğan
    2 çorba k. bulgur
    1 avuç ceviz
    1 çorba k. salça
    1 tutam maydanoz
    tuz, karabiber
    sıvıyağ

    Panelemek için:
    2 yumurta
    yarım çay b. süt
    galeta unu

    Kızartmak için:
    sıvıyağ
    HAZIRLANIŞI:
    1 adet soğanı yemeklik kesin.
    Tavaya sıvıyağı alın üzerine soğanı
    ekleyin ve kavurun.
    Üzerine 200 gr.kıymayı ekleyin ve kavurun.
    Üzerine ceviz,ıslatılmış bulguru,tuz,karabiber
    pulbiber,kekik ve 1çorba kaşığı salçayı ekleyip
    soteleyin.
    Üzerine ince kıyılmış maydonozu ekleyip bir iç
    harç elde edin.
    Panelemek için ise bir karıştırma kabına
    2 yumurtayı kırın.Üzerine yarım çay bardağı
    süt ekeyip birlikte çırpın.
    2 adet yufkayı üst üste serin.
    Yufkaları üçgen parçalara bölün.
    Her bir parçanın üzerine kıymalı harçtan koyun.
    Yufkanın uç kısımlarını kapatarak rulo yapıp sarın.
    Hazırladığınız börekleri ilk önce sosa batırın.Daha sonra
    galeta ununa bulayıp sıvıyağda kızartın.
    Sıcak olarak servis edin.

      Forum Saati Çarş. 23 Mayıs 2018, 06:25