Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    PEYNİRLİ SARMA BÖREK

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : PEYNİRLİ SARMA BÖREK Simarik
    Puanlar : 11763
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    PEYNİRLİ SARMA BÖREK Empty PEYNİRLİ SARMA BÖREK

    Mesaj  Oktay Usta Salı 08 Nis. 2008, 16:54

    PEYNİRLİ SARMA BÖREK
    PEYNİRLİ SARMA BÖREK Pyn.srm.brk

    yarım kg un
    150 gr tereyağı
    yarım çay b. sıvıyağ
    1 yumurta
    ılık su
    tuz
    iç harcı için:
    200 gr karışık peynir
    açmak için:
    nişasta
    HAZIRLANIŞI:
    Önce unu karıştırma kabına alın. içine

    sıvıyağı yumurtayı,ılık su ve tuz ilave

    ederek kulak memesi kıvamında bir

    hamur hazırlayın. Hamuru 16 bezeye bölün.

    hamur dinlendikten sonra bezeleri tatlı tabağı
    büyüklüğünde açın. 4 tanesini aralarına nişasta

    koyarak üst üste koyun ve açabildiğiniz kadar

    ince açın. tereyağını eritip dörtte birini hamura

    sürün. daha sonra peynirleri karıştırıp yine

    dörtte birini serpin. daha sonra rulo yapıp
    tepsinin ortasından başlayarak rulo yapın.

    diğer hamurlara da aynı işlemi yapıp tepsiyi

    doldurun. üzerine bir yumurta sarısı sürüp

    susam serpin. 180 derecede iyice kızarana

    kadar pişirin. dilimleyerek ılık servis yapın.
    baklava hamuru gibi çıtır çıtır bir börek..

      Similar topics

      -

      Forum Saati Perş. 28 Mart 2024, 12:50