Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    SOFRALARA BEREKET GELDİ

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7146
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours SOFRALARA BEREKET GELDİ

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 16:40

    SOFRALARA BEREKET GELDİ


    KEBAP TABAĞI:
    250 gr. kuzu eti
    250 gr. tavuk kanadı
    200 gr. böbrek
    300 gr. kıyma
    50 gr. kuyruk yağı
    2 çorba k. yeşil fıstık
    tuz, karabiber

    Garnitürü için:
    soğan
    sarımsak
    domates
    biber
    lavaş
    közlenmiş patlıcan
    közlenmiş kırmızı biber
    1 kase kuyruk yağı
    HAZIRLANIŞI:
    Kuzu etini aralarına kuyruk yağından takarak
    şişe dizin. Tavuk kanatlarını tuz,kekik ve sıvıyağ
    ile terbiye yapıp şişe dizin. Böbreklerin içine birer
    parça kuyruk yağ koyarak şişe dizin. Kıymanın içine
    kuyruk yağını bıçakla kıyarak ilave edin. Tuz ve
    fıstık ekleyerek top köfteler yapıp şişe dizin.
    Kalan şişlere domatesleri sarımsakları, elma dilimi
    soğanları, biberleri ayrı ayrı dizin ve hepsini ızgarada
    pişirin. Diğer tarafta lavaşları ısıtın ve servis tabağının
    altına alın. Kenarına közlenmiş patlıcan ve biber karışımından
    koyun. Kenarlarına tüm şişleri çekin. Daha sonra maydanoz
    dalları ile servis yapın.

      Forum Saati Cuma 15 Ara. 2017, 07:30