Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Kuzu İncik Kapama Tarifi Oktay Usta Resimli yemek tarifleri

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Kuzu İncik Kapama Tarifi Oktay Usta Resimli yemek tarifleri

    Mesaj  Oktay Usta Bir C.tesi 13 Kas. 2010, 12:45

    Kuzu İncik Kapama



    Malzemeler



      4 adet kuzu incik
      100 gram margarin
      4 dal taze soğan
      3 diş sarmısak
      1 tatlı kaşığı un
      15 adet arpacık soğan
      3 adet dilimlenmiş patates
      2 adet doğranmış havuç
      1 adet dilimlenmiş kereviz
      10 adet tane karabiber
      Yarım demet kıyılmış maydanoz
      4 yaprak marul
      Tuz
      Yarım demet dereotu

    Yapılışı


    İNCİKLERİ tencereye yerleştirin.Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 5 dakika kaynatın. Soğuk sudan geçirip süzgece alın. Ayrı bir yerde margarini tavada kızdırın. İncik, kıyılmış soğan ve bütün haldeki sarmısağı ilave edip, birkaç dakika kavurun. Üzerine un serpiştirip, karıştırarak kavurun. İncikleri tencereye alın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin. Ortadan ikiye bölünmüş arpacık soğan, patates, havuç, kereviz, tane karabiber, maydanoz ve tuzu tencereye ilave edin. Üzerine marul yapraklarını yerleştirin. Kıyılmış dereotunu mekleyip, küçük bir tencere kapağı ile yemeğin üzerine bastırarak kapatın. Dış kapağını kapatıp, kısık ateşte sebzeler yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.

    Kuzu İncik Kapama Tarifi, yeni Kuzu İncik Kapama Tarifi, kurban bayramı et yemekleri, Kuzu İncik Kapama Tarifi oktray usta, resimli Kuzu İncik Kapama Tarifi


      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:27