Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    İç Pilav Oktay usta yemek tarifleri

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours İç Pilav Oktay usta yemek tarifleri

    Mesaj  Oktay Usta Bir Çarş. 03 Ara. 2008, 17:00


    MALZEMELER:
    -2 su bardağı pirinç (3,5 bardak et suyu)
    -2,5 çorba kaşığı margarin veya tereyağ
    -2 çorba kaşığı çam fıstığı
    -2 çorba kaşığı kuş üzümü
    -1 havuç (haşlanmış)
    -Yarım su bardağı iç bezelye
    -Yarım kuzu ciğeri
    -Tuz ve karabiber
    YAPILIŞI:
    1- Pirinç ayıklanıp yıkanır. Ilık tuzlu su ile ıslatılır (30- 40 dakika).
    2- Az yağda fıstık pembeleştirilir. Buna çok küçük doğranmış ciğer
    konup kavrulur. Bezelye ve havuç ilave edilip bir kaç kere çevrilir.
    Tuz ve karabiber atılır.
    3- Pilav tenceresinde yağ eritilir. Süzülmüş pirinç konup
    pirinçlerin kırılmamasına dikkat ederek karıştırılır. Sıcak, et suyu,
    tuz ve karabiber serpilip kapak kapatılır.
    4- Önce harlı ateşte, sonra orta ve en son hafif ateşte pişirilir.
    Pirinçler suyunu çekince ateşten alınır. 20 dakika kendi halinde
    dinlendirilir.
    5- Pilava hazırlanan ciğer, fıstık, havuç, bezelye karışımı ile ayıklanıp yıkanmış kuş üzümü konup karıştırılır.
    avatar
    arzu
    1
    1

    Mesaj Sayısı : 1
    Yaş : 38
    Nerden : almanya
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : asci
    Puanlar : 6548
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 04/12/08

    GMT + 3 Hours Geri: İç Pilav Oktay usta yemek tarifleri

    Mesaj  arzu Bir Perş. 04 Ara. 2008, 21:13

    ellerine saglik usta Very Happy

      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:29