Malzemeler
| |
Hazirlanmasi Yumurta, su, tuz, biber ve maydanozu bir kaseye koyun, sonra bir çatalla iyice karıştırın. Küçük bir tavada yağı eritin, yağ cızırdamaya başlayınca yumurtalı karışımı tavaya dökün. Tavanın kenarlarına yapışan yumurtaları çatalla sıyırarak ortaya toplayın ve omletin altı pembeleşince ikiye katlayıp yayvan bir tabağa alın ve hemen servis yapın. |
Giriş yap
En son konular
» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08
» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54
» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30
» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25
» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22
» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19
» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15
» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11
» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05
» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30
Istatistikler
Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu
Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com
Arama
TAGS
HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız
En bakılan konular
Maydanozlu Omlet ( Fransız Mutfağından )
Oktay Usta- Admin
- Mesaj Sayısı : 438
Yaş : 56
Nerden : İstanbul
Ruh Haliniz :
Puanlar : 11807
Kayıt tarihi : 06/04/08