Malzemeler:
yarım p.makarna
1 patlıcan
3 kırmızı biber
1 sarı biber
2 yeşil biber
2 tavuk budu
4 kornişon turşu
1 kutu konserve mısır
mor reyhan
mısırözü yağı
tuz,karabiber
Hazırlanışı:
İlk
olarak tavukları haşlayın ve ince ince didikleyin. Daha sonra tavuğu
haşladığınız suda makarnaları da haşlayıp süzdürün. Diğer tarftan
kırmızı biberi, sarı biberi, yeşil biberi ve patlıcanı ince uzun
doğrayarak soteleyin. Sebzelerin tuzunu va baharatını ayarlayın.
Haşlayıp
suyunu süzdürdüğünüz makarnayı, tavuk etini ve sotelenmiş sebzeleri
karıştırma kabına alın. Üzerine doğranmış mor reyhan, kornişon turşu ve
konserve mısırı ilave ederek harmanlayın. Tuzunu va baharatını
ayarlayın.