Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    İki Renkli Beğendili Tavuk

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7398
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours İki Renkli Beğendili Tavuk

    Mesaj  Oktay Usta Bir Paz 07 Eyl. 2008, 20:12


    MALZEMELER:
    Beğendisi için:

    1 kök karnıbahar
    1 kök brokoli
    4 çorba k.un
    2 su b.süt
    2 çorba k.tereyağı
    mihaliç peyniri
    tuz,karabiber

    Tavuk sotesi için:
    1 bütün tavuk göğsü
    3 biber
    3 domates
    1 defne yaprağı
    biberiye
    sıvıyağ
    tuz,karabiber

    Hazırlanışı:
    İlk
    olarak beğendisi için karnabahar ve brokoliyi haşlayın. Sebzeler
    haşlandıktan sonra ayrı ayrı doğrayıcıdan geçirin. Dİğer taraftan 4
    çorba k. unu tereyağında sotelenmeye alın. Bir süre sotelendikten sonra
    üzerine sütü ilave edin. Daha sonra küp doğranmış mihaliç peynirini de
    ekleyerek karıştırın. Peynirler eridikten sonra bu karışımı ikiye
    ayırın. Yarısının içine karnabahar püresini yarısının içine de brokoli
    püresini ilave ederek iyice karıştırın. (Eğer sert gelirse biraz süt
    ilave edebilirsiniz) Böylelikle iki ayrı beğendi elde etmiş olacağız.

    Diğer
    taraftan tavuk sote için; küp doğranmış tavuk etini sıvıyağda
    sotelenmeye alın. Bir süre sotelendikten sonra üzerine doğranmış biber,
    defne yaprağı ve biberiyeyi ekleyin. Daha sonra üzerine doğranmış
    domatesleri de ekleyerek tuzunu ve baharatını ekeldikten sonra
    pişirin.Beğendi ve sote hazır olunca servis için; beğendi servis
    tabağının altına yayılır. Ortası açılarak içerisine tavuk sote
    konularak servis yapılır

      Forum Saati Cuma 20 Nis. 2018, 11:31