Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Üç renkli tatlı

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7146
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Üç renkli tatlı

    Mesaj  Oktay Usta Bir Cuma 02 Mayıs 2008, 20:29



    Üç renkli tatlı:
    Malzemeler:

    • 1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı)
    • 2 paket vanilyalı toz puding
    • 3 su bardağı vişne suyu
    • 1 litre süt
    • 2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi
    • üzerine hindistan cevizi, antep fıstığı


    Hazırlanması:


    1. Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın.
    2. Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile
      pişirin. Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin.
      Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.
    3. Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile
      pişirin. Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın. (Bendeki bisküviler ikinci
      kata yetmeyeceğinden kalan bisküvileri ezip toz haline getirdim ve
      vişneli pudingin üzerine serpiştirdim.)
    4. Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

      Forum Saati Cuma 15 Ara. 2017, 07:24