Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Pastırmalı & Ispanaklı Krep

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7634
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Pastırmalı & Ispanaklı Krep

    Mesaj  Oktay Usta Bir Cuma 02 Mayıs 2008, 20:12

    Pastırmalı & Ispanaklı Krep


    MALZEMELER
    krep hamuru için;
    2 bardak un
    2 bardak süt
    2 yumurta
    1/2 paket kabartma tozu
    tuz
    iç malzemesi için;
    doğranmış kuru soğan
    yıkanmış ve doğranmış ıspanak
    pastırma
    1 paket sıvı krema
    tuz
    karabiber
    pul biber
    YAPILIŞI
    Kuru soğan ve ıspanak sıvı yağda kavrulur. İçine kesilmiş pastırmalar
    da ilave edilip biraz daha karıştırılır. Tuz, karabiber ve pul biber de
    ilave edilir. Sonra ateş kapatılır ve içine bir paket krema
    karıştırılır.
    Ayrı bir yerde krep malzemeleri boza kıvamına gelene kadar çırpılır.
    Azıcık sıvı yağ konmuş teflon tavada krep hamuru kepçe ile ince bir şekilde yayılır ve arkalı önlü pişirilir.
    Önceden hazırlanmış iç malzeme teker teker kreplerin ortasına konup
    bohça şeklinde katlanır. Tepsi veya borcama dizilip üzerine kaşar
    rendelenir ve 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirilir.

      Forum Saati Perş. 16 Ağus. 2018, 19:00