Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    Portakallı pasta

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7030
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours Portakallı pasta

    Mesaj  Oktay Usta Bir Cuma 02 Mayıs 2008, 20:06

    Portakallı pasta




    Malzemeler:

    • 1 kat pasta taban
    • 4 adet portakal
    Kreması için:

    • 2 su bardağı süt
    • 4 çorba kaşığı un
    • 2 yumurtanın sarısı
    • 50 gr margarin
    • 1,5 çay bardağı toz şeker (tarifin orjinalinde yoktu ben ilave ettim)
    • 1 kutu labne peyniri
    • tart jölesi
    Hazırlanışı:


    • pandispanyayı kelepçeli kalıba yerleştiriyoruz ve bir portakalın suyunu sıkarak pandispanyayı ıslatıyoruz.
    • diğer
      taraftan krema için un ,süt ,şeker ve yumurta sarılarını bir tencereye
      alarak muhallebi kıvamı alana kadar pişiriyoruz ve ocaktan alıyoruz.
    • Krema sıcakken margarini soğuyuncada labne peyniri ilave ederek mikserle iyice çırpıyoruz.
    • 2 adet portakalı soyduktan sonra küçük küçük doğruyoruz.
    • pandispanyanın
      üzerine biraz krema koyduktan sonra doğradığımız portakalları
      yerleştiriyoruz üzerine kalan kremayıda döktükten sonra en üzte halka
      şeklinde doğradığımız portakalları yerleştirdikten sonra tart jölesiyle
      pastanın üstünü kaplıyoruz
    • 1 gece buzlukta beklettikten sonrakelepçeyi çıkararak soğuk olarak servis yapıyoruz.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Çarş. 18 Ekim 2017, 12:05