Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...


Join the forum, it's quick and easy

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Oktay Usta Karamel Soslu Kek tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 18:08

» Oktay Usta Sütlaç Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 24 Tem. 2023, 17:54

» Oktay Usta Buzluk Böreği
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:30

» Oktay Usta Ağlayan Kek Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:25

» Oktay Usta Revani Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:22

» Oktay Usta Pizza Tarifi ve Malzemeleri
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:19

» Oktay Usta'nın şekerpare tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:15

» Oktay Usta Çilek Reçeli
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:11

» Oktay Usta Sulu Köfte Tarifi
tarafından Oktay Usta Ptsi 17 Tem. 2023, 22:05

» Saray Sarması Tarifi (Videolu)
tarafından Oktay Usta Cuma 04 Ağus. 2017, 20:30

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 480 mesaj attılar bunda 439 konu

Toplam 3744 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: dilekaglayan@hotmail.com

TAGS

HOŞGELDİNİZ Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız

    MAHLEPLİ ÇATAL

    Oktay Usta
    Oktay Usta
    Admin


    Mesaj Sayısı : 438
    Yaş : 56
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz : MAHLEPLİ ÇATAL Simarik
    Puanlar : 11807
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    MAHLEPLİ ÇATAL Empty MAHLEPLİ ÇATAL

    Mesaj  Oktay Usta Paz 06 Nis. 2008, 17:49

    MAHLEPLİ ÇATAL Mah-ac

    MALZEMELER:

    125 gr. tereyağı
    1 çay b.sıvıyağ
    1 çay b. su
    1 çorba kaşığı mahlep
    yarım limon
    1 p. kabartma tozu
    1 yumurtanın sarısı
    1 tatlı k. tuz
    aldığı kadar un

    Üzeri için:
    çörek otu
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabına yumuşamış tereyağını,sıvıyağı,
    suyu,mahlebi alın. kabartma tozunun üzerine yarım
    limonu sıkıp kabartın ve onu da ekleyin. tuzunu da
    ekleyip un ilave edin. hamur hazırlandıktan sonra
    10 dakika dinlendirip hamurdan fitiller hazırlayın.
    bu hamurları önce s şekline getin daha sonra da
    uçlarını sıkıştırarak çatal şekli verin. üzerine yumurta
    sarısı sürün. çörek otu serperek 180 derecede pişirin.
    gevrek nefis çatallar kokusu ile de sizi yemeye davet
    edecek.

      Forum Saati Cuma 19 Nis. 2024, 10:45