Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    KISIR TARİFİ

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 49
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7098
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours KISIR TARİFİ

    Mesaj  Oktay Usta Bir Çarş. 23 Nis. 2008, 02:23

    KISIR TARİFİ





    MALZEMELER

    • Yarım kilo bulgur
    • Bulguru ıslatmak için 1 litre kaynamış su
    • 6 dal taze soğan
    • 8yaprak marul
    • 1 demet maydanoz
    • 2 tane kuru soğan
    • 1 baş sarımsak
    • karabiber, kuru nane,tuz
    • 1 su bardağı sıvı yağ
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 1 yemek kaşığı biber salçası
    • 2 tane limonun suyu
    • 1 havuç rendelenmiş




    YAPILIŞI

    Bulgurun
    üzerine kaynamış suyu döküp kapağını kapatın kabarsın.yıkamış olduğunuz
    yeşillikleri incecik doğrayın havucuda rendeleyip yeşilliğin içine
    koyun., kuru soğan ve sarımsağı tavanıza doğrayın, 1 bardak yağıda
    ilave edip kavurun salçalarıda koyup kavurun ,kara biber,kuru nane ve
    tuzu ilave edip ocağı kapatın ,tavadaki malzemeyi kabarmış olan
    bulgurun üzerine döküp karıştırın .yeşillikleri ve limon suyunuda ilave
    edip hepsini harmanlayın.kısırımız servise hazır.




    AFİYETOLSUN

      Forum Saati Çarş. 22 Kas. 2017, 00:27