Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    DONDURMALI PASTAYA NE DERSİNİZ?

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7398
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours DONDURMALI PASTAYA NE DERSİNİZ?

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 21:54

    DONDURMALI PASTAYA NE DERSİNİZ?



    DONDURMALI ÇİKOLATALI PASTA:
    pandispanyası için:
    4 yumurta
    1 su b.un
    1 su b.toz şeker
    2 çorba k.kakao
    1 p.kabartma tozu
    1 paket krem şanti
    1 su b. süt
    1 kase damla çikolatalı dondurma
    pandispanyayı ıslatmak için:
    1 tatlı kaşığı granül kahve
    1 çorba k. tozşeker
    1 çay b. sıcak su
    HAZIRLANIŞI:
    Önce pandispanya için yumurtaları şekerle çırpın.Üzerine un ,kakao ve kabartma tozu ilave
    edip çırpın. Kelepçeli yuvarlak bir kalıpta pişirin. önce 170 derecede daha sonra 150 derecede.
    Pandispanya soğuduktan sonra enlemesine üçe kesin. Kremşantiyi sütle çırpıp yarısını
    ayırın. Yarısına bir kase çikolatalı dondurma ekleyip karıştırın. Pandispanyanın 1, parçasını
    yine yuvarlak bir kalıba koyun. Granül kahve ,tozşeker ve sıcak su ile ıslatın.Üzerine
    dondurmalı kremanın yarısını koyun. İkinci parça pandispanyayı üzerine koyup aynı işlemleri
    yapın.En son parçayı da üzerine koyup ayırdığımız kremşanti ile süsleyin.Üzerine damla
    çikolata serpiştirin. Derin dondurucu da sertleştikten sonra kalıptan ayırıp soğuk servis
    yapın. Tiramisu gibi lezzetli ama çok daha hafif bir pasta...

      Forum Saati Cuma 20 Nis. 2018, 11:24