Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    SEVGİ PASTASI

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7764
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours SEVGİ PASTASI

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 21:48

    SEVGİ PASTASI


    SEVGİ PASTASI:
    Kreması için:
    2,5 poşet çilekli krem şanti
    2 su b. süt
    1 kase frambuaz

    Pandispanyası için:
    4 yumurta
    1 su b. tozşeker
    1,5 su b. un
    1 p. kabartma tozu
    1 p. vanilya
    yarım portakal suyu

    Süslemek için:
    yarım poşet sade krem şanti
    kalp şeker
    HAZIRLANIŞI:
    Pandispanyası için bir karıştırma kabına
    4 adet yumurtanın akını ekelyin.Yumurtanın
    sarısını diğer bir kaba alın.
    Yumurta aklarının üzerine toz şekerin yarısını ekleyin.
    Mikserle çırpın.
    Diğer kapta olan yumurta sarısının üzerine kalan toz
    şekeri ekleyip çırpın ve diğer karıştırma kabına ekeleyin.
    Üzerine 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu
    ekleyin.Üzerien portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı
    ile karıştırın.
    Kalpli bir fırın kabını yağlayın üzerine karışımı ekleyin.
    Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
    Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli
    krem şantileri alın.
    Üzerine süt ekleyip çırpın.
    Pişen kalpli pandispanyayı ortadan kesin.
    Üzerine krem şantiyi sürün.
    Kapak kısmını kapatın.Tekar kremşantiden sürün.
    Pandispanyayı iyice kapatın.
    Üzerlerine renkli şekerlemerle ile süsleyip servis edin.

      Forum Saati C.tesi 20 Ekim 2018, 12:24