Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    KAKAOLU MEYVELİ FISTIKLI TART

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7634
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours KAKAOLU MEYVELİ FISTIKLI TART

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 19:02

    KAKAOLU MEYVELİ FISTIKLI TART



    125 gr tereyağı
    1 yumurta
    1 çay b. pudra şekeri
    2,5 su b. un
    1 tatlı k. kakao
    krema sosu için:
    2 su b. krema
    200 gr bitter çikolata
    meyva
    üzeri için:
    yeşil fıstık
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabına yumuşatılmış tereyağını alın.Üzerine bir
    yumurta kırıp karıştırın. Daha sonra pudra şekerini,unu,
    kakaoyu ekleyip hamur yapın. Tartölet kalıplarına elinizle
    bastırarak yerleştirin.Ortasındaki boşlukları çatalla delin.
    170 derecede pişirin. Bu arada kremayı ocakta ısıtın.içine
    çikolataları ekleyin ve ocaktan alın. Erimiş olan çikolata,
    krema karışımını soğumaya bırakın.Tartöletlerimiz fırından
    çıkıp ılıyınca kenarlarını bu sosa batırıp fıstığa batırın.
    İçlerine kalan sosu doldurun. Böylece buzdolabında tutarak
    kremanın katılaşmasını sağlayın. Daha sonra üzerine mevsim
    meyveleri ile süsleyin.

      Forum Saati Perş. 16 Ağus. 2018, 18:59