Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    İZMİRİN MEŞHUR KUMRUSU

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7634
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours İZMİRİN MEŞHUR KUMRUSU

    Mesaj  Oktay Usta Bir Salı 08 Nis. 2008, 18:50

    İZMİRİN MEŞHUR KUMRUSU




    5 su b.un
    1 p.kuru maya
    1 yumurta
    1 su b.süt
    1 çay b.sıvıyağ
    1 çorba k.tuz
    2 çorba k.toz şeker
    aldığı kadar un
    susan mantosu için:
    1 kase susam
    kumru içi için:
    yarım kangal sucuk
    yarım kangal salam
    kaşar peyniri
    HAZIRLANIŞI:
    Karıştırma kabının içine unu alın. mayayı,tuzu
    ve tozşekeri ekleyip karıştırın. daha sonra sütü,
    sıvıyağı ve alabildiği kadar suyu ekleyip yumuşak
    kıvamda bir hamur hazırlayın. hamurlara kumru
    şekli verip üzerine su sürerek susama bolca
    bulayın. bu şekilde 40 derecelik fırında 10 dakika
    mayalandırın. daha sonra çıkartıp 180 derecelik
    fırına koyarak pişirin. ilk sıcaklığı çıktıktan sonra
    üzerini kesin. ızgarada pişirdiğiniz sucuk ve salamları
    biberleri içine yerleştirin. kaşar peyniri dilimleri ve
    domates dilimleri ile zenginleştirebilirsiniz. yemeye
    doyulmaz sandviçler..

      Forum Saati Perş. 16 Ağus. 2018, 18:58