Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Siteye üye olup giriş yaparak, üyelere özel tarifleri görme imkanına kavuşabilir, haftalık tariflerimizi e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz üye olmak için tıklayın...
Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma

Giriş yap

Şifremi unuttum

MENÜ

TAGS

HOŞGELDİNİZ

Tarifleri Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir

Eğer Üye İseniz Lütfen Siteye Giriş Yapınız










Oktay Usta, Yemek Tarifleri, Yeşil Elma Programı, Resimli Yemek Tarifleri, Oktayustam.com, Oktay UstA pasta tarifleri, kek tarifleri, resimli kurabiye tarifleri, oktay usta resimli tatlı tarifleri, http://oktayusta.yoo7.com
Hepsi 1 Şarkıları
Doğum Günü Mesajları
pagerank web counter

    TAVUK KIYMALI BÖREK

    Paylaş
    avatar
    Oktay Usta
    Admin

    Mesaj Sayısı : 429
    Yaş : 50
    Nerden : İstanbul
    Ruh Haliniz :
    Medeni Durumunuz : Evli
    Meslek : Aşçı
    Puanlar : 7826
    Tanınırlık : 0
    Kayıt tarihi : 06/04/08

    GMT + 3 Hours TAVUK KIYMALI BÖREK

    Mesaj  Oktay Usta Bir Paz 06 Nis. 2008, 17:36

    TAVUK KIYMALI BÖREK


    MALZEMELER:
    1 tavuk gögsü
    1 soğan
    1 domates
    2 sivri biber
    tuz,karabiber
    sıvıyağ
    krep için:
    4 yumurta
    1 çay b. sıvıyağ
    1 çay b. su
    1 su b.süt
    2 su b. un
    panelemek için:
    1 çay b.süt
    1 yumurta
    mısır unu
    HAZIRLANIŞI:
    Tavuk gögsünü çok minik doğrayın. doğranmış
    soğanla birlikte tencereye alın. biraz sıvıyağ
    ilave ederek soteleyin. daha sonra üzerine
    yune doğranmış domates ve biberleri ekleyin.
    tuz ve baharat ilave ederek pişmeye bırakın.
    krep için yumurtaları kırın. üzerine sıvıyağı,suyu
    sütü ve unu ekleyin. akıcı ayran kıvamında olan
    hamuru kepçeyle tavaya dökerek pişirin. krepler
    soğuduktan sonra tavuklu harcı paylaştırın ve
    börek gibi kenarlarını kıvırarak sarın. önce süt ve
    yumurta karışımına batırın daha sonra arzuya
    göre mısır ununa veya galeta ununa batırarak
    tepsiye alın. fırında 180 derecede üzeri kızarana
    kadar pişirin. dilimleyerek servis yaparsanız çok
    da bereketli olur.

      Forum Saati Çarş. 21 Kas. 2018, 02:37